Onze diensten..

AlDex banden-service

Banden banden en nog eens banden, daar zijn wij het beste in. Bij AlDex bandenservice vindt u altijd de beste deal. Dus als u waarde hecht aan goede service en een eerlijk professioneel advies, dan zien we u graag een keer bij ons in de zaak.. Wij staan voor een sterke band..

AlDex APK keuringen

Ook voor APK keuringen van uw benzine en diesel (hybride, elektrisch) voertuig tot 3500kg draaien wij onze hand niet om. Algemene Periodieke Keuring uitgevoerd zoals hij bedoeld is. Een veiligheid en milieu keuring. Eerlijk en nette APK keuringen zonder poespas gewoon zoals het hoort.

AlDex auto-service

We geloven in wat we doen. Onderhoud van uw auto gebaseerd op uw budget en voorkeur. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u weer op weg helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat uw voertuig op de juiste wijze wordt onderhouden zijn er vele manieren waarop wij u een passend onderhoudspakket kunnen aanbieden. 

AlDex airco-service

Uw airco is een complex systeem welke ook een 2 jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft.  Dit om de olie welke de smering van de airco pomp verzorgt niet te laten verouderen waardoor de smerende werking steeds minder wordt. Ook wordt vaak het interieur filter vergeten met alle vervelende geurtjes als gevolg. Bij AlDex autoservice kunnen wij uw airco op de juiste wijze onderhouden.

AlDex remmen-service

Remmen zijn een essentieel onderdeel van uw voertuig, maar toch worden deze helaas maar al te vaak overgeslagen. AlDex bied daarom een remmenservice. Vergroot de veiligheid voor uzelf en uw medeweggebruikers.

AlDex straal-service

Klein straalwerk? Geen zin om met de staalborstel een dag te schrobben?
Bij AlDex autoservice kunnen we u verder helpen. Bel of mail voor een prijsopgave. 

AlDex bandenhotel

Geen ruimte meer in de schuur of is uw zolder vol? Uw banden liggen veilig en correct opgeslagen in het bandenhotel van AlDex bandenservice.
Per winter/zomer seizoen zijn de kosten per set van 4 wielen E 20,00 excl wissel kosten.
(ter vergelijking bij concurrenten gemiddeld E 35,00 per seizoen)

De Bodegraafse Bandenman