Wie zijn Aldex auto- en bandenservice nu eigenlijk?..

krantknipsels bodegraafse bandenman aldex

Wat leuk dat u geĆÆnteresseerd bent in ons verhaal. AlDex auto- en bandenservice heeft zijn deuren officieel geopend op 1 Januari 2022 dit nadat mijn vader ,door het bereiken van de pensioen leeftijd, besloot om zijn bedrijf DKparts te beĆ«indigen. Ik heb hierop zijn werk overgenomen en ben op dezelfde locatie het bedrijf AlDex auto- en bandenservice begonnen. Ik heb de afgelopen 10 jaar als (assistent) filiaal manager bij diverse grote banden concerns mogen proeven aan het banden wereldje. Hierdoor ervaarde ik dat bij de grote bedrijven wel eens wordt vergeten hoe belangrijk het is om 'een sterke band' te vormen met de klant. Of je nu een band wil laten repareren, uw auto APK wil laten keuren of een onderhoudscontract komt tekenen voor je wagenpark, we proberen iedereen op dezelfde manier te benaderen. Niet met een hoop poespas en dure woorden, maar gewoon op een persoonlijke en eerlijke manier. Service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Vind u een goede band ook belangrijk dan zien we u graag een keer in ons bedrijf! De koffie staat warm!!

Hoe mijn vader zijn bedrijf is begonnen.


In 1997 zijn we begonnen in ons kleine schuurtje achter het huis waar we door de groeiende vraag, en omdat ons schuurtje maar vier vierkante meter groot was, al gauw ruimte tekort kwamen. Uiteindelijk vonden we een passende locatie in de Prins Bernhardstraat 43a waar we heden ten dagen nog steeds onze service en expertise aanbieden aan onze klanten ,maar dan onder de naam AlDex auto- en bandenservice.

Uiteraard is ons aanbod in de diverse bandenmerken en soorten sinds de opening van DKparts behoorlijk uitgebreid en kunnen we APK keuringen en uitgebreid auto onderhoud.

We zijn dus al ruim 25 jaar actief in de bandenhandel en kunnen dus wel zeggen dat we een aardig idee hebben waar we het over hebben. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en worden middels cursussen en trainingsdagen up-to-date gehouden van de laatste ontwikkelingen in de banden en wielen branche.
Tevens zijn wij een gecertificeerd APK keuring station met een RDW erkenning, daarnaast bieden wij leerling monteurs stage plekken aan om in samenwerking met hun school een zogenaamde BBL opleiding te volgen.

Inmiddels staan wij bekend in Bodegraven en omstreken als De Bodegraafse Bandenman een bedrijf waar je goede service en advies krijgt, en waar de prijzen altijd zo aantrekkelijk mogelijk zijn. 

AlDex ook wel bekent als De Bodegraafse Bandenman