Lees hier alle nieuwtjes..

26-01-2024

Bark soap  milieubewust?!


Sinds kort zijn we begonnen aan een proef met de handzeep van Bark soap. Een product welke geen schadelijke chemicaliën in zich heeft en zacht is voor de gebruiker oftwel onze monteurs. Geen rauwe handen meer door aggresieve schrub zeep en geen chemicaliën meer door het putje. Zo proberen we bij AlDex bewust om te gaan met het milieu.

18-11-2023

Grotbiken in Valkenburg


Een geweldig leuk team uitje gehad naar de mergel grotten van Valkenburg. Op de fiets een ontdekkingstocht door de tijd gemaakt. Hierna nog even lekker getafeld bij grieks restaurant Nostos in Bodegraven. Een geslaagde dag waar we weer lang over kunnen napraten. Alle klanten natuurlijk bedankt dat u dit mogelijk heeft kunnen maken!!

28-09-2023

Artikel in Rebonieuws


 De –BERRRRR zit weer in de maand en dus maken we bij Aldex weer een paar ijskoud mooie acties. De koudere en natte dagen staan weer om de hoek en onze aandacht gaat uit naar goed zicht en grip op de weg. Vandaag een leuk artikel op de site van Rebonieuws.

Vervoer van deur tot deur

15-05-2023

Vervoer van deur tot deur!!


AlDex draagt een warm hart toe aan het initiatief 'vervoer van deur tot deur' en hebben daarom besloten sponsor te worden. Heeft u ons logo al zien staan op de deur?  De stichting wil de ouderen helpen door het aanbieden van aangepast vervoer aan haar leden. Het is een vereniging zonder winstoogmerk en wordt dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers gerealiseerd.

actronics-servicepunt-aldex

11-04-2023

Repareren als dat kan!!


Bij AlDex vinden we het belangrijk om niet zomaar klakkeloos onderdelen te vervangen, maar gaat de voorkeur uit naar reparatie of revisie als dit mogelijk is. Daarom zijn we nu aangesloten bij ACtronics. Deze reviseren bv. ABS pompen, ECU computers, Dashboards etc.

nieuwe-hefbrug-garage-aldex

27-02-2023

De hefbruggen staan op hun plek.

Twee nieuwe moderne hefbruggen staan op hun plek. Met deze 2 nieuwe 5 tons hefbruggen kunnen we sneller en veiliger uw auto en bussen onderhouden. Door een extra brug te plaatsen hopen we de wachttijden voor een afspraak te kunnen verkorten. 

modern-bandenapparaat-bandenwissel-montage-band-aldex

01-02-2023

Nieuwe bandenmachine!!


Met dit nieuwe bandenapparaat kunnen we runflat banden tot wel 26 inch monteren. Door de vele hulparmen en grote opspantafel is AlDex weer voorbereid op de toekomst.

03-01-2023

Yes 1e jaar onder de gordel!!


Vandaag is een speciale dag voor ons. Want we zijn officieel 1 jaar van naam en eigenaar veranderd. Heel zachtjes begint het nieuwe concept vorm te krijgen en hebben we veel tevreden klanten. En dat is waar we het voor doen.. Gelukkig nieuw jaar!!!!

01-01-2023

Op de Digitale Bodegraafse Krant.

Voor en door Bodegravers de Digitale Bodegraafse Krant. In verband met de fijne samenwerking met de Digitale Bodegraafse Krant zijn we nu ook op deze informatieve site te vinden.

25-12-2022

Hoera Diliana 40 jaar!!


Heeft u de jarige Jet zien staan? Die was natuurlijk om de 40ste verjaardag van onze collega Diliana te vieren!! Gefeliciteerd!! Op naar de volgende 40 jaar!!

26-11-2022

AlDex in de AH??Vanaf 26 November zullen we te zien zijn op de schermen boven de kassa's bij de Albert-Heijn in Bodegraven. Scant u daar de QR code en ontdek leuke kortingen..

29-10-2022

Halloween spooktocht Bodegraven

Zaterdag 29 Oktober zal AlDex aanwezig zijn bij de Halloween Spooktocht Bodegraven. Komt u ook gezellig mee griezelen? Spooktocht vertrekt om 19:30 vanaf het raadhuisplein.

01-07-2022

Lekker zomers presentje!!


Heeft u in Juli een afspraak bij ons gemaakt? TOP dan hebben wij misschien wat leuks voor u. Een kleinigheidje om van te genieten tijdens uw vakantie. Veel plezier ermee!!

Voorwaarden: 
*1 per afspraak.
*Bij besteding van min. E 200,00
*OP=OP

29-05-22 

Een dag niet gelachen!!


Wie kent hem niet? Jeff Dunhamm en zijn poppen. Samen met het team van AlDex zijn we naar zijn optreden geweest en hebben daar onze dagelijkse dosis lachen ruimschoots binnen kunnen halen.. Een gezellig avondje uit met ons enthousiaste team.

26-05-22 

Helemaal in het nieuw getogen..


In samenwerking met Unique bedrijfskleding hebben we een nieuwe kledingstyle ontwikkeld en per vandaag zullen wij daarin te herkennen zijn. Ons nieuwe logo herkenbaar op de voor en achterzijde maar ook debodegraafse bandenman ontbreekt niet.

06-05-22 

Nog meer nieuwe spullen???


Met onze nieuwe TEN roetdeeltjesteller kunnen we ook uw nieuwe diesel blijven APK keuren. 

Het wordt met ingang van 1 januari 2023 verplicht voor apk-keuringsstations om met een deeltjesteller te controleren of een roetfilter in een voertuig zit. 

20-04-22 

Een nieuwe balanceermachine

De auto's van tegenwoordig worden steeds gevoeliger voor onbalans. Daarom hebben we een high-tech balanceermachine aangeschaft, zodat u altijd trillingsvrij de weg over kan. Uw banden in balans uw leven in balans?

10-04-22 

AlDex heeft nu de Maxisys M909!!


Door de steeds modernere voertuigen die we bij ons voor onderhoud aangeboden krijgen hebben we de Maxisys M909 aangeschaft. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen aan uw autoelektronica.

28-03-22 

De nieuwe look zit op de gevel!!


Na maanden van geduld liet het weer het eindelijk toe om onze nieuwe look op de gevel te plaatsen! Wij zijn erg blij met het resultaat en willen op deze manier een nieuwe frisse uitstraling naar buiten uitdragen.

04-03-22 

HOPPAA Gerrit 60 jaar!!!!


Ja maandag 7 maart is het zover onze welgewaardeerde collega Gerrit wordt 60!! Dit moet uiteraard gevierd worden. Kom je even langs om hem te feliciteren en een stukje gebak mee te eten?? Gezellig.

03-03-22 

Nu ook op ReboNieuws te vinden!

Binnenkort zullen we ook op de site van Rebo nieuws te vinden zijn. Houd de site in de gaten voor leuke artikelen, aanbiedingen en vacatures.

28-02-22

De Oude Zustertuin


Wij als team van AlDex dragen alle lokale verenigingen een warm hart toe en zijn dan ook trots om te vermelden dat wij dit jaar sponsor zijn geworden van De Oude Zustertuin. Wie in Bodegraven kent deze plek nu niet.

Kies AlDex voor een 'sterke band'